Nieuws

CULTUURBREDA aan TAFEL

Door danielle dietz
De maandelijkse Cultuurcafés zijn er voor ontmoeting en het delen en verrijken van plannen. Daarnaast is er ook behoefte in het veld om op een aantal actuele onderwerpen het gesprek te concretiseren (stop met geeltjes plakken) en afspraken te maken tussen bestaande en nieuwe initiatiefnemers binnen en buiten cultuur. Daarom zitten we al aan tafel, over het versterken van het Makersklimaat in Havenkwartier bijvoorbeeld en de ondersteuning amateurkunst. En volgen volgende week data voor tafels over verbinding van cultuur bijvoorbeeld in wijk/dorp.
Informatie over data en deelnemers tafels is vanaf 7 juni online beschikbaar via CultuurBreda.
Vragen /opmerkingen of wil je aansluiten: mail ar.hendrikse@breda.nl / 06-52 81 37 88
Terug naar overzicht